Кількість
|
Вартість
|
||
|
Є загальні правила по запарюванню віника, відступати від яких не рекомендується. Перед розпаркою (замочуванням) віник вимити і обмити. Листя не повинно бути розкисшим і в’ялим. Важливо в процесі розпарювання постійно контролювати їх стан. Воду з настоєм краще не виливати, а використовувати її для миття голови. Ця процедура зміцнює коріння волосся, надає волоссю неповторний аромат і позбавляє від лупи. Віник з свіжих гілок розпарювати не можна. Досить обполоснути його під душем від бруду.
Перед тим, як використовувати сухий віник в парильні, його слід обполоснути і покласти у відро з холодною водою на кілька хвилин. Після цього слід дістати віник з холодної води і покласти на пару хвилин в теплу воду. Потім слід до теплої води додати гарячу воду і накрити віник кришкою або ще одним відром. Через десять або п’ятнадцять хвилин віник вже буде готовий до використання. Якщо ж відразу помістити віник в гарячу воду, то його листя миттєво осипеться. Не слід також довго тримати віник в гарячій воді, так як він може перепаритися і стати липким. При пересушуванні віника в парильні, його слід помістити в парилку на кілька хвилин в окріп, а потім просто потримати над гарячими каменями. Таким чином, віник стане м’якше, і його сміливо можна використовувати.
Характеристики: | |
Тип | відро |
Висота | 360 мм |
Діаметр | 305 мм |
Гаранія | 6 місяців |
Країна виробника | Україна |
Матеріал відра | термована липа, вільха |
Матеріал кріпильних деталей | нержавіюча сталь |
Об `єм | 12 л |